New Play Area

We are delighted to see so many children enjoying our new play area which features a new climbing tower with slide, and a sand construction area.

The play area was generously funded by players of the People’s Postcode Lottery, through the People’s Postcode Trust. We could not have afforded it without their support.

The new equipment allows children to explore construction, science and engineering in an engaging way, and links with our collections.

We hope this will allow us to develop the museum into a community hub – used by local groups and societies as a venue for meetings, events and regular activities. This will improve our sustainability long-term; allow us to continue our work with local volunteers; and increase our engagement with our local community.

Already, we have seen more children using our play area than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *